Текстові відгуки ВАЙВЕЙШН

Софія Даць: Вайвейшин – це певна сходинка в житті , піднявшись на яку ти відкриваєш в собі давно заховані можливості, відчуття))) знаходиш відповіді на запитання які давно тебе турбують і здобуваєш свободу і гармонію душі про яку давно так мріяв))))
Марічка: головне в тренінгу те, що можеш глянути на себе з іншого боку, зрозуміти те, що заважало досягати поставлених цілей, виявити підсвідомі блоки, про які не здогадувався раніше. Це чудова мандрівка в глибини свого “Я”, яка допомагає стати сильнішим, щасливішим та енергійнішим.
Сергій Солтис: Тренінг потужний, дав можливість пізнати себе глибше, очистити свідомість від щоденного бруду! Єнергія під час тренінгу виділяється колосальна! Я пройшов не один тренінг з дихальними практиками і можу сказати, що для звичайної людини по ефективності він оптимальний)
Оксана Подгурець: відвідала такий тренінг вдруге і отримала колосальне задоволення від спілкування з Михайлом та учасниками! інформація, яку отримуєш, і практичні дихальні вправи кардинально змінюють життя на краще! дякую організаторам за хорошу роботу!
Соломійка Бобків: була дуже класно)))) рекомндую усім!!!!
Олена Ільчук: як завжди чудова атмосфера, прекрасна організація та нереальні відчуття! Мабуть унікальний тренер, який вміє не просто розставити все на свої місця, але й змусити твій розум працювати, знаходити помилки і шляхи їх виправлення. Можна вірити в співпадіння, можна вірити в долю, але на своєму прикладі побачила, що зміни, яких очікувала вже понад рік почались буквально після першої дихальної сесії! При чому змінюється не лише власний погляд на життя, але й дивним чином навколишні люди змінюють свої рішення, ставлення і погляди. Це все і дивно, і цікаво, і не зрозуміло, і не логічно, але чомусь я вірю що все це завдяки вайвешн! Успіху всім учасникам і команді ТЦ “ТОТЕМ”!
Світлана Кірєєва: Сама шукала відгуки, не маючи поняття ні про тренінговий центр «ТОТЕМ», ні про ведучих, лише якесь уявлення про ребефінг та трохи більше про розстановки. Приємно вразила оперативність відповіді на мій ел.лист Станіслава, як і загалом організація заходу, від розсилки- нагадування до приміщення та музики. Все гарно, спокійно і зручно. Щодо тренінгу- ніколи не бачила так багато чоловіків на тренінгах (може мені пощастило?). Люди з різним досвідом, і в тому числі дуже «просунуті». Михайло Простаков – великий і сонячний, можна сказати -. уособлення любові Щодо дихання, мабуть мені бракувало досвіду, може десь «засмагала», чи робила щось не так, але ефекти були , і якщо порівняти з одним не дуже вдалим (може тоді інструкцій бракувало чи тренер не підійшов?) ребефингом, то тут значно приємніше в результаті. Є і певна заздрість, бо в інших учасників, у всякому випадку, звукові ефекти були надзвичайними. Хто знає, що там у мене «продихалось» чи ні, але розстановка, моєї наче незначної проблеми, розкрутилась в досить драматичну і несподівану картинку, задіяна була майже вся група (за що дуже вдячна всім), і я навіть пошкодувала, що ми домовились не записувати це дійство на відео. Звичайно, треба ще над ситуацією працювати і може не раз. Але заключна картинка була значно радісніша, і хочеться вірити, це вплине на моє життя. Тренер виконав обіцянку на 2-й день зробити багато розстановок (здається задовільнив всіх бажаючих). Було багато цікавих сюрпризів від Станіслава (індійські чаші, бубен, таро, участь у розстановках) … На завершення було відчуття спокійної наповненості. Я продуктивно провела вихідні, познайомилась та поспілкувалась з цікавими людьми. Заради цього варто було провести дві майже безсонні ночі в плацкарті в купе біля туалету. Сподіваюсь, матиму нагоду повторити (не ночі, звичайно ). Вдячність Станіславу, Михайлу та удачі всім, хто подорожував у цій мандрівці в глибини підсвідомого.
Анна Амс: Благодарю усім учасникам, нашому улюбленому Михайлові, організатору Єкімову Станіславу, що стали частинкою моєго шляху! Після таких практичних тренінгів реально відчуваєш який цей світ гармонійний та Божественний, що в ньому завжди безпечно, це лише ми люди зі своїми “праблємками”, страхами, завистю, болю, недоговрками робимо його неправильним, непідстроєним під свої ожиданія… Всі люди відпечатилися мені на очах, я досі всіх згадую, всі як рідні, вірю що усі стануть успішними, кращими ніж вчора… Відчуваю що такі зустрічі роблять людей сильними, удачливими, впевненими в собі та звичайно щасливими, де кожен вміє слухати себе, бачити себе збоку, бути готовим змінюватися, відкриватися та рости кожного Божого дня!
Александр Гуньков: То, что хотел на тренинге – я получил. Практикую эту практику регулярно, и она для меня – самое эффективное из всего, что пробовал (не знаю людей, которые попробовали больше, чем я, и вряд ли признаюсь о всем:) ). На тренинге мне создали подходящую атмосферу для изменений. Поле, созданное группой – то что нужно. Мотивация у меня с собой. Поверьте – это все, что нужно! Сейчас нахожусь в запущенных процессах, наблюдаю, как меняется мое все 🙂
Оля Сахарчук: Дуже класний тренінг- стільки нових відчуттів було під час нього, таких в які аж важко повірити, що вони реальні! Дуже легко, якось так навіть дихаю по інакшому, більше енергії і позитиву! Є таке відчуття, що я дуже змінилася. Велике спасибі!
Наталия Бойко: Тренінг дуже сподобався, дав можливість усвідомити багато нюансів, що стосуються життя і шляху в житті. Подарував дивовижні переживання! Величезне спасибі Михайлу і організаторам! Дуже сподобалось! Хороша можливість попрацювати не тільки з тілом, але і зі свідомістю. Дійсно отримуєш реальні результати…- вражає! Варто спробувати!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.