Текстові відгуки ПАЛЬМІСТРІЯ

Юлия Великанова: Очень рекомендую… Как оказалось, на наших руках написано так много о том,  с чем мы пришли в этот удивительный мир, для чего, и как используем это в своей повседневной жизни, а также множество подсказок и предупреждений, ведь линии на руках “живые”, появляются, исчезают, показывая нам вариантность ткани нашей судьбы…) Тренер прекрасный лектор, правильнее сказать Учитель, обладающий способностью четко и лаконично подавать информацию, основанную не только на Знаниях, но и глубоком собственном опыте…  С искренней благодарностью.
Ірина Коваль: Чудовий тренер,  прекрасна організація тренінгу. Тренер дуже доступно, по суті, лаконічно і життєво подає інформацію. Рекомендую всім кому цікава ця тема! Дуже дякую Станіславу Єкимову за вміння знаходити чудових людей і Олі Кобко за прекрасні 2 дні які вона нам посвятила))))
Борислава Білоцерківська: Сьогодні закінчився надзвичайно цікавий курс «Палмістрія. Хіромантія».
Я знала про те, що лінії на долонях можуть розповісти багато чого про людську доолю, але не розуміла їх значення. За ці два дні я почула дуже доступне та лаконічне викладення інформації, яку не тільки легко сприйняти, але й можна швико запам’ятати!
Вдячна Ольга Кобко за те, що навчила нас розуміти наші руки, лінії, знаки на долонях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.